Nawigacja pomocnicza:

Skocz do bazy opisów innowacyjnych e-usług (klawisz 2), Skocz do wyszukiwarki treści (klawisz 3), Skocz do mapy stron Platformy (klawisz 4).

Pokrewne portale:

PARP | Wspieramy e-Biznes | Portal Innowacji | Akademia PARP | KSU | EEN | Promocja Postaw Proinnowacyjnych | Inwestycja w kadry | Pozostałe portale

web.gov.pl Wspieramy e-biznes

Loading
Konto Platformy Wspieramy e-Biznes w serwisie FacebookKonto Platformy Wspieramy e-Biznes w serwisie YouTubeKanał informacyjny RSS Platformy Wspieramy e-Biznes

Menu główne portalu

Forum / Informacje administracyjne / uczciwosc pana grzegorza k.

Autor Wiadomość
konto skasowane konto skasowane Napisane: 2010-03-15 22:21
konto skasowane konto skasowane Posty: 3

Zgadzam się z Panem trzeba poczekać.

http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne/aktualnosci/wideo/13-marca
Paweł Skowera Napisane: 2010-02-09 10:04
Paweł Skowera Posty: 136

Szanowny Panie,

wątek został usunięty, gdyż podał Pan informacje, które umożliwiały zidentyfikowanie "Grzegorza K.". Nie został on skazany wyrokiem sądu i do czasu uprawomocnienia takiego wyroku podobne posty będą usuwane jako niezgodne z regulaminem

konto skasowane konto skasowane Napisane: 2010-02-06 13:06
konto skasowane konto skasowane Posty: 3

Nie wiem dlaczego usunięto wątek. Może prezes interweniował dbając o wizerunek. Dziwię się że nikt z portalu nie kontaktował się z autorem tylko usuną temat. Widzę że mechanizm działania jest podobny. Szkoła nadal oczekuje na dostawę, dzieci mają zaplanowane zajęcia do których nie ma sprzętu.

Wpis zgłoszony do moderacji
konto skasowane konto skasowane Napisane: 2010-02-04 14:10
konto skasowane konto skasowane Posty: 1 juz na forum pojawila sie wiadomosc na temat uczciwosci prezesa truenergy grzegorza k. nie rozumiem tylko czemu watek usunieto? - mi tez jest winny pieniadze od prawie roku i jak udalo mi sie zorientowac nie tylko mi. oczywiscie nie odbiera telefonow, a jak juz to ciagle zmienia termin spotkania i klamie -  firma platforma ma tylko adres - siedziby tam nie ma - to jest oszust - jak mozecie wspierac taka osobe???

Przeczytaj treść ponownie

Wyszukiwarka

Panel logowania

Przypomnienie hasła

Jeżeli nie masz jeszcze konta, zarejestruj się.

Nawigacja pomocnicza:

wstecz lub wróć do góry tej strony

Platforma Wspieramy e-Biznes - web.gov.pl jest elementem projektu systemowego PARP,
którego celem jest popularyzacja idei społeczeństwa informacyjnego i gospodarki
opartej na wiedzy. Projekt jest realizowany pod nadzorem Ministerstwa Administracji
i Cyfryzacji.

Copyright 2008-2012. Wszystkie prawa zastrzeżone.