Nawigacja pomocnicza:

Skocz do bazy opisów innowacyjnych e-usług (klawisz 2), Skocz do wyszukiwarki treści (klawisz 3), Skocz do mapy stron Platformy (klawisz 4).

Pokrewne portale:

PARP | Wspieramy e-Biznes | Portal Innowacji | Akademia PARP | KSU | EEN | Promocja Postaw Proinnowacyjnych | Inwestycja w kadry | Pozostałe portale

web.gov.pl Wspieramy e-biznes

Loading
Konto Platformy Wspieramy e-Biznes w serwisie FacebookKonto Platformy Wspieramy e-Biznes w serwisie YouTubeKanał informacyjny RSS Platformy Wspieramy e-Biznes

Menu główne portalu

Forum / Inne / Przyznane wcześniej środki z PFRON

Autor Wiadomość
Paweł Skowera Napisane: 2012-01-31 10:00
Paweł Skowera Posty: 148 Pani Ewo, z działania 8.1 PO IG wykluczone są sklepy internetowe. Proszę spróbować w ramach Priorytetu VI PO KL . W ramach tego priorytetu realizowane są działania służące aktywizacji osób pozostających bez pracy, w tym osób zarejestrowanych jako bezrobotne lub poszukujacych pracy. Działania są realizowane m.in. poprzez wspieranie i promocję przedsiębiorczości i samozatrudnienia. Więcej informacji o PO KL na http://www.efs.gov.pl/
Ewa Gaczkowska Napisane: 2012-01-30 21:04
Ewa Gaczkowska Posty: 1 Witam! Chciałabym założyć sklep inetrnetowy z używaną odzieżą, czy mogę starać się o jakąś dotację?
Dawid Kotowski Napisane: 2012-01-26 18:38
Dawid Kotowski Posty: 2 Witam Panie Pawle, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam
Paweł Skowera Napisane: 2012-01-23 13:32
Paweł Skowera Posty: 148 Panie Dawidzie, dwie kluczowe informacje: 1) jeśli pana działalność jest prowadzona dłużej niż rok, to przy obecnych zapisach nie może się pan starać o dotację z działania 8.1 PO IG. 2) jeśli prowadzi Pan działalność krócej to łączny poziom dofinansowania nie może przekroczyć maksymalnej kwoty dofinansowania (200 000 euro zgodnie z zasadą pomocy de minimis). Więcej informacji nt. całego działania: http://www.web.gov.pl/dzialanie-81-poig/21_41_podstawowe-informacje-o-dzialaniu-8-1-po-ig.html Zachęcam też do zadawania pytań na forum.
Dawid Kotowski Napisane: 2012-01-20 20:50
Dawid Kotowski Posty: 2 Witam, W 2011 roku przyznano mi dofinansowanie z Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych w postaci jednorazowej zapomogi na utworzenie własnej działalności gospodarczej. Dzięki tym środkom utworzyłem portal www. Chciałbym teraz ubiegać się o środki z PO IG 8.1 na rozwinięcie tego projektu do rangi portalu informacyjnego (z częstymi aktualizacjami), społecznościowego oraz pośredniczącego w sprzedaży pewnych wyrobów. Czy w związku z tym, że byłem już beneficjentem innego co prawda programu o zupełnie odmiennym źródle finansowanie, mam prawo ubiegać się o dofinasowanie w ramach programu PO IG 8.1 ?    

Przeczytaj treść ponownie

Wyszukiwarka

Panel logowania

Przypomnienie hasła

Jeżeli nie masz jeszcze konta, zarejestruj się.

Nawigacja pomocnicza:

wstecz lub wróć do góry tej strony

Platforma Wspieramy e-Biznes - web.gov.pl jest elementem projektu systemowego PARP,
którego celem jest popularyzacja idei społeczeństwa informacyjnego i gospodarki
opartej na wiedzy. Projekt jest realizowany pod nadzorem Ministerstwa Administracji
i Cyfryzacji.

Copyright 2008-2012. Wszystkie prawa zastrzeżone.