Nawigacja pomocnicza:
Skocz do bazy opisów innowacyjnych e-usług (klawisz 2), Skocz do wyszukiwarki treści (klawisz 3), Skocz do mapy stron Platformy (klawisz 4).
Pokrewne portale:
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| P |
Napisane: 2012-01-09 16:49 |
|
Panie Łukaszu, jeśli po lekturze materiałów do których odesłałem będzie Pan miał szczegółowe pytania to zapraszam na forum |
| góra | |
| Ł |
Napisane: 2012-01-09 11:54 |
|
Panie Pawle, bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Czy mimo wszystko istnieje możliwość wcześniejszego spotkania się z doradcę, ekspertem ze strony MRR lub PARP? Chciałbym jednak skorzystać z możliwości otrzymania dofinansowania, jeżeli wiązałoby się to z małą modyfikacją lub doprecyzowaniem zapisów. Z góry dziękuję za sugestie. |
| góra | |
| P |
Napisane: 2012-01-09 09:00 |
|
Panie Łukaszu, pełna informacja o dofinansowaniu jest tu: http://www.web.gov.pl/dzialanie-81-poig/21_41_podstawowe-informacje-o-dzialaniu-8-1-po-ig.html. Pytanie prezenuje jakiś case, ale jest na tyle szkicowo, że nie da się na nie udzielić precyzyjenej odpowiedzi bez wdawania się w "gdybanie". Oststeczną decyzję o dofianansowaniu i tak podejmuje komisja konkursowa po przeczytaniu wniosku. |
| góra | |
| Ł |
Napisane: 2012-01-08 13:20 |
|
Witam, po rozmowie ze znajomymi postanowiłem dowiedzieć się jakie szanse miałyby projekty stworzenia środowisk opiniotwórczych m.in. w tematyce motoryzacyjnej. Brakuje takich środowisk w internecie. Chcemy szerzyć idee oszczędności energii oraz stworzyć platformę do kontaktu dla użytkowników, sprzedawców i ekspertów. Proszę o pomoc i wskazówki czy właśnie z programu 8.1. mogę uzyskać dofinansowanie na ten cel. Jeżeli nie to prosiłbym o sugestie gdzie mógłbym uzyskać informację o innych tego typu projektach. |
| góra |
Platforma Wspieramy e-Biznes - web.gov.pl jest elementem projektu systemowego PARP,
którego celem jest popularyzacja idei społeczeństwa informacyjnego i gospodarki
opartej na wiedzy. Projekt jest realizowany pod nadzorem Ministerstwa Administracji
i Cyfryzacji.
Copyright 2008-2012. Wszystkie prawa zastrzeżone.