Nawigacja pomocnicza:
Skocz do bazy opisów innowacyjnych e-usług (klawisz 2), Skocz do wyszukiwarki treści (klawisz 3), Skocz do mapy stron Platformy (klawisz 4).
Pokrewne portale:
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| T |
Napisane: 2011-12-27 17:24 |
|
Te pisma z saldami faktycznie mogłyby być lepiej opisane po co i do czego one komu są. Też podpisałem i do koperty choć mam wiele wątpliwości czy salda są na 0.. Mam nadzieję, że jak większość pism nie mają żadnej mocy sprawczej ale skoro są komuś do czegoś potrzebne to chyba musimy to podpisywać. |
| góra | |
| M |
Napisane: 2011-12-27 16:02 |
|
Otrzymałem od PARP pismo z prośbą o potwierdzenie salda. Rok temu otrzymałem takie samo z potwierdzeniem salda po otrzymaniu zaliczki. W otrzymanych dokumentach saldo wynosi 0 PLN, natomiast nie jest zaznaczone do czego się odnosi. Pomyślałem, że chodzi ponownie o zaliczkę, a ta jest rozliczona, więc podpisałem, opieczętowałem i do koperty. Natomiast wpadło mi w ręcę dziś samo pismo i mam watpliwości czy dobrze zrobiłem. Konto zaliczkowe owszem - 0PLN, natomiast konto główne firmy już nie, a w piśmie nie ma informacji o konkretnym koncie tylko o saldzie... Zrobiłem dobrze czy mam gonić listonosza? |
| góra |
Platforma Wspieramy e-Biznes - web.gov.pl jest elementem projektu systemowego PARP,
którego celem jest popularyzacja idei społeczeństwa informacyjnego i gospodarki
opartej na wiedzy. Projekt jest realizowany pod nadzorem Ministerstwa Administracji
i Cyfryzacji.
Copyright 2008-2012. Wszystkie prawa zastrzeżone.