Nawigacja pomocnicza:
Skocz do bazy opisów innowacyjnych e-usług (klawisz 2), Skocz do wyszukiwarki treści (klawisz 3), Skocz do mapy stron Platformy (klawisz 4).
Pokrewne portale:
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| M |
Napisane: 2011-09-29 11:21 |
|
Witam, my zmienialismy nazwe serwisu w trakcie realizacji projektu z tych samych powodów. Wystosowaliśmy pismo do RIF z uzasadnieniem, nie bylo problemow z akceptacją. Uwazam ze jak najbardziej powinienes wniesc rowniez takie pismo do RIF zwłaszcza jesli nazwa domeny wystepuje w tytule (nazwie) Twojego projektu, bowiem pociąga to za sobą podpisanie aneksu i od momentu jego podpisania posługujesz sie zmieniona nazwą projektu na każdym dokumencie. Ogolnie radzie wnieśc takie pismo. |
| góra | |
| T |
Napisane: 2011-08-31 20:17 |
|
Ja bym się tym nie przejmował. A jeśli zapytasz oficjalnie RIF lub co gorsza zgłosisz to przy wniosku o płatność to...stracisz tylko czas :) Jeśli wytkną Ci to przypadkiem na etapie rozliczania to i tak nie będzie to jedna rzecz do poprawy, a kilka więc i tak czas stracisz. Póki co zostaw to i realizuj to co najważniejsze w projekcie. |
| góra | |
| D |
Napisane: 2011-08-31 15:01 |
|
Szanowni Państwo, Mam pytanie odnośnie zmian nazewnictwa portalu internetowego za pośrednictwem którego będę świadczył e-usługi. Przykładowo we wniosku o dofinansowanie założyłem że portal internetowy z e-usługami będzie nazywał sie XXX, jednak w wyniku rozpoznania rynku wykonanego w trakcie realizacji, okazuje się że ta nazwa nie jest zbyt chwytliwa i z punktu widzenia kampanii promocyjnej lepiej będzie jeżel portal będzie nazywał się YYY. Zmiana ta nie będzie miała wpływu na finansowanie samego projektu. W związky z tym, czy taka zminana wymaga akceptacji RIF, a jeżeli tak to w jakiej formie taką zmianę należy wprwadzić (pismo do RIF, czy aneks do umowy). |
| góra |
Platforma Wspieramy e-Biznes - web.gov.pl jest elementem projektu systemowego PARP,
którego celem jest popularyzacja idei społeczeństwa informacyjnego i gospodarki
opartej na wiedzy. Projekt jest realizowany pod nadzorem Ministerstwa Administracji
i Cyfryzacji.
Copyright 2008-2012. Wszystkie prawa zastrzeżone.