Nawigacja pomocnicza:
Skocz do bazy opisów innowacyjnych e-usług (klawisz 2), Skocz do wyszukiwarki treści (klawisz 3), Skocz do mapy stron Platformy (klawisz 4).
Pokrewne portale:
Strona główna » Forum » Nabory ich wyniki oraz listy wniosków i podpisanych umów » Październikowy nabór wniosków
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| K |
Napisane: 2011-08-14 23:41 |
|
|
Dołączam się do pytania Marcina jesteśmy w tej samej sytuacji? |
| góra | |
| P |
Napisane: 2011-08-11 13:13 |
|
Podmiotem uprawnionym do ubiegania się o wsparcie w ramach działania 8.2 PO IG jest przedsiębiorca z sektora MSP, który współpracuje z co najmniej dwoma odrębnymi przedsiębiorstwami i posiada z nimi umowy o współpracy. Odpowiadając na pytanie, oczywiście ma Pan możliwość aplikowania w najbliższym naborze październikowym. Poprzednia runda aplikacyjna, która już się zakończyła nie wyklucza z tej możliwości. W odniesieniu do wspomnianych kryteriów, proponuję zapoznać się z Przewodnikiem po kryteriach wyboru finansowanych operacji w ramach PO IG, który zawiera informacje o wszystkich kryteriach zarówno obligatoryjnych jak i fakultatywnych. Aby otrzymać dofinansowanie przedsiębiorca jest zobowiązany spełnić wymienione kryteria. Przewodnik po kryteriach wyboru finansowanych operacji w ramach PO dostępny jest na stronie: http://www.web.gov.pl/dokumentacja-82-poig/ |
| góra | |
| M |
Napisane: 2011-08-11 11:30 |
|
Marcin Mich pisze - Serdecznie witam. Jestem nowym użytkownikiem platformy i jednocześnie reprezentuje nowo powstałe mikro-przedsiębiorstwo. Chcielibyśmy zwiększyć naszą konkurencyjność na rynku IT poprzez inwestycje w systemy informatyczne. Zgodnie z harmonogramem składania wniosków przewidziany jest nabór do działania 8.2 w miesiącu październiku br. Moje pytanie jest następujące. Czy nabór październikowy dotyczy tylko firm które złożyły wnioski w pierwszym terminie tj. kwietniowym? Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam. Jako kontynuację poprzedniego zapytania mam jeszcze pytanie: jakie są kryteria dla firm ubiegających się o dofinansowanie w działaniu 8.2 w październikowym naborze. |
| góra | |
| M |
Napisane: 2011-08-11 11:25 |
|
Serdecznie witam. Jestem nowym użytkownikiem platformy i jednocześnie reprezentuje nowo powstałe mikro-przedsiębiorstwo. Chcielibyśmy zwiększyć naszą konkurencyjność na rynku IT poprzez inwestycje w systemy informatyczne. Zgodnie z harmonogramem składania wniosków przewidziany jest nabór do działania 8.2 w miesiącu październiku br. Moje pytanie jest następujące. Czy nabór październikowy dotyczy tylko firm które złożyły wnioski w pierwszym terminie tj. kwietniowym? Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam. |
| góra |
Platforma Wspieramy e-Biznes - web.gov.pl jest elementem projektu systemowego PARP,
którego celem jest popularyzacja idei społeczeństwa informacyjnego i gospodarki
opartej na wiedzy. Projekt jest realizowany pod nadzorem Ministerstwa Administracji
i Cyfryzacji.
Copyright 2008-2012. Wszystkie prawa zastrzeżone.