Nawigacja pomocnicza:
Skocz do bazy opisów innowacyjnych e-usług (klawisz 2), Skocz do wyszukiwarki treści (klawisz 3), Skocz do mapy stron Platformy (klawisz 4).
Pokrewne portale:
Strona główna » Forum » Nabory ich wyniki oraz listy wniosków i podpisanych umów » Wyniki a kiedy umowa?
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| p |
Napisane: 2010-03-16 08:16 |
|
Ja podałem 1 w obu przypadkach. W kolejnej rundzie troche sie zmieniło i cos mi sie obiło o uszy, że będą premiowane lepiej wnioski z więcej niż 1 eusluga ale to tylko moje "gdybanie". Napisz mi na PM swoj email to wysle Ci zebrane info dot nowego naboru bo dopoki nie bylo wynikow z III naboru to caly czas przygotowywalem sie do 2010 :) |
| góra |
Wpis zgłoszony do moderacji
|
| M |
Napisane: 2010-03-15 14:50 |
|
Mam pytanie odnośnie wkaźników produktu i rezultatu, które podobno są najistotniejsze we wniosku. Pytanie kieruję do pavka, bo widzę, że ma doświadczenie i wiele wskazuje, że otrzyma dotację. Planuję udział w kolejnej rundzie, przeglądam isntrukcję z Twojej rundy i pytanie nasuwa mi się odnośnie wskaźnika produktu: Liczba nowo powstałych e-usług, a liczba świadczonych e-usług, czy w tych miejscach mam napisać tą samą wartość? Dzięki za pomoc. |
| góra | |
| p |
Napisane: 2010-03-04 13:17 |
|
Czy jest jakaś informacja po jakim czasie będą podpisywane umowy z III naboru? Nie wiem czy sie szykować na małe poprawki harmonogramu czy liczyć, że się w miesiąć wyrobię :) |
| góra |
Platforma Wspieramy e-Biznes - web.gov.pl jest elementem projektu systemowego PARP,
którego celem jest popularyzacja idei społeczeństwa informacyjnego i gospodarki
opartej na wiedzy. Projekt jest realizowany pod nadzorem Ministerstwa Administracji
i Cyfryzacji.
Copyright 2008-2012. Wszystkie prawa zastrzeżone.