Nawigacja pomocnicza:

Skocz do bazy opisów innowacyjnych e-usług (klawisz 2), Skocz do wyszukiwarki treści (klawisz 3), Skocz do mapy stron Platformy (klawisz 4).

Pokrewne portale:

PARP | Wspieramy e-Biznes | Portal Innowacji | Akademia PARP | KSU | EEN | Promocja Postaw Proinnowacyjnych | Inwestycja w kadry | Pozostałe portale

web.gov.pl Wspieramy e-biznes

Loading
Konto Platformy Wspieramy e-Biznes w serwisie FacebookKonto Platformy Wspieramy e-Biznes w serwisie YouTubeKanał informacyjny RSS Platformy Wspieramy e-Biznes

Menu główne portalu

Forum / Nabory ich wyniki oraz listy wniosków i podpisanych umów / Pytanie i obietnice vs stan faktyczny

Autor Wiadomość
pavka niepodano Napisane: 2010-03-04 13:06
pavka niepodano Posty: 15

DO ADMINÓW

-nie działa formatowanie (entery zjadło automatycznie za co przepraszam) 2. po co jest podgląd wiadomości jeśli nie można poprawić jej (a guzik wstecz kasuje wpis)

Wpis zgłoszony do moderacji
pavka niepodano Napisane: 2010-03-04 13:05
pavka niepodano Posty: 15 Witam, Przeraża mnie jak czytam opinie o sprawach sądowych, o "kłamstwach" urzędników i tym podobnych. Większość z ludzi piszących moim zdaniem z takim podejściem "a bo w tv mówili to sobie poprawiłem jeszcze" albo "przeraził mnie tłum pod RIF-em" i postanowiłem dać później albo "nie dałem przecinka itp ... ludzie! chcecie zarządzać setkami tysiący złotych (które dostaniecie) ,  podpisujecie weksel , bierzecie odpowiedzialność i mała wywrotka przy rozliczaniu, przy terminach, przy zakupach i co? Lepiej teraz nauczyć się jak do tego powinno się podchodzić niż później świecić oczami a bo nie wiedziałem...   Co do kwestii , że coś ktoś komuś obiecał to pamietam, iż mówiono, ze w II rundzie zwiększono owszem i , że mają nadzieję, że w III naborze będzie podobna sytuacja. Zapewniano natomiast , że wszystkie wnioski z każdego dnia naboru zostaną poddane ocenie form. i merytorycznej. To, że została zwiększona pula do 2 dni naboru to i tak naprąwde duży plus (ja do czasu ogłoszenia wyników byłem przekonany, że zostaną wybrane wnioski z 1 dnia do 11-12 godziny). Co do zwiększenia ilości środków dla wszystkich pozytywnych ocen merytorycznych to raczej niemozliwe i tu wyrazy podziękowania należą się spzoo w org. i innym (podobno byli ludzie co składali po 20 projektów). Mi się udało znaleźć na liście z czego bardzo się cieszę. Projekt pisałem 2 tygodnie a planowałem kilka miesięcy. W 1 dzień oddania we Wrocławiu byłem w godzinach porannych, kolejka od rana max była może na 30 minut a po 12 nie było już nikogo. Wszystko było przeprowadzone wg. mnie wzorowo i jeśli ktoś pisze, że zniechęcił go tłum w pierwszy dzień to pisze bzdury. Jeśli ktoś chciał dopieszczać projekt to cóż - myślę, że to sprawiedliwe, że dostali Ci co projekt mieli opracowane w 101% od jakiegoś czasu :) a co do błędów formalnych - szacunek dla PARPu , że zrozumiał, że ktoś może mieć poprawkę i wtedy naliczany jest +1 dzień i wzięli z 1 i 2 dnia. to tyle z mojej strony.

Przeczytaj treść ponownie

Wyszukiwarka

Panel logowania

Przypomnienie hasła

Jeżeli nie masz jeszcze konta, zarejestruj się.

Nawigacja pomocnicza:

wstecz lub wróć do góry tej strony

Platforma Wspieramy e-Biznes - web.gov.pl jest elementem projektu systemowego PARP,
którego celem jest popularyzacja idei społeczeństwa informacyjnego i gospodarki
opartej na wiedzy. Projekt jest realizowany pod nadzorem Ministerstwa Administracji
i Cyfryzacji.

Copyright 2008-2012. Wszystkie prawa zastrzeżone.