Nawigacja pomocnicza:
Skocz do bazy opisów innowacyjnych e-usług (klawisz 2), Skocz do wyszukiwarki treści (klawisz 3), Skocz do mapy stron Platformy (klawisz 4).
Pokrewne portale:
Strona główna » Forum » Nabory ich wyniki oraz listy wniosków i podpisanych umów » jakie zmiany w 8.1 w 2010
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| T |
Napisane: 2010-03-01 16:01 |
|
W zasadzie można tu napisać: "Łączymy się w bólu". Specjaliści w programach TV są z nami ale póki co to za mało. Są tacy, którzy podali do sądu PARP. Ale chyba nie od dziś wiadomo, że zycie przedsiębiorcy w PL do łatwych nie należy. Nie zjadajmy zębów ;) |
| góra | |
| P |
Napisane: 2010-03-01 13:20 |
|
Witam, czy wiadomo kiedy będą podane dokładne zmiany w naborze 8.1 w 2010, ponieważ dziś dzwoniąc do parpu nikt nic nie wie i nie chce powiedzieć, czy te zmiany będą obowiązywać dopiero od 2 rundy aplikacyjnej? Powiedziano mi w Parpie, że nowe zmiany będą ogłoszone wraz z ogłoszeniem konkursu, ja pisałem projekt przez 4mc, więc jak można w ciągu 14 dni dobrze napisać projekt i sobie rozplanować wydatkiu na dwa lata, założyć wielkość zwrotu promocji? Czy ludzie zmieniający ustawę zdają sobie sprawę, że prawdopodbnie 80% wniosków pójdzie do kosza ponieważ oni konstrują nowelizację ustawy przez 5mc gdzie nie podpisują weksla i zobowiązań, a jak coś wyjdzie nie tak to pwoiedzą trudno ,a od nas oczekują wyników, utrzymania firmy przez następne 3lata w ciągu 14 dni planowania. Czy nasz ustawodawca zawsze musi być wyrwany z rzeczywistosci? |
| góra |
Platforma Wspieramy e-Biznes - web.gov.pl jest elementem projektu systemowego PARP,
którego celem jest popularyzacja idei społeczeństwa informacyjnego i gospodarki
opartej na wiedzy. Projekt jest realizowany pod nadzorem Ministerstwa Administracji
i Cyfryzacji.
Copyright 2008-2012. Wszystkie prawa zastrzeżone.