Nawigacja pomocnicza:

Skocz do bazy opisów innowacyjnych e-usług (klawisz 2), Skocz do wyszukiwarki treści (klawisz 3), Skocz do mapy stron Platformy (klawisz 4).

Pokrewne portale:

PARP | Wspieramy e-Biznes | Portal Innowacji | Akademia PARP | KSU | EEN | Promocja Postaw Proinnowacyjnych | Inwestycja w kadry | Pozostałe portale

web.gov.pl Wspieramy e-biznes

Loading
Konto Platformy Wspieramy e-Biznes w serwisie FacebookKonto Platformy Wspieramy e-Biznes w serwisie YouTubeKanał informacyjny RSS Platformy Wspieramy e-Biznes

Menu główne portalu

Forum / Informacje administracyjne / Zamieszczanie informacji o projekcie

Autor Wiadomość
Piotr Tyrakowski Napisane: 2010-08-12 14:43
Piotr Tyrakowski Posty: 38

Dodawanie opisu e-usługi.

Drogi Panie,
Proszę skorzystać z informacji zamieszczonych w module Pomocy (link |Pomoc| jest umieszczony w stopce strony) http://www.web.gov.pl/pomoc/lista/

W Dziale: Tematy pomocy dla użytkownika Portalu, znajdzie Pan kategorię: Dodawanie opisu e-usługi do Bazy Wiedzy.
Następnie proszę kierować się wskazówkami zawartymi w treści artykułu.

Wobec wszelakich pytań służę pomocą – administrator Portalu Wspieramy e-Biznes.

Adam Komorowski pisze -

Witam wszystkich. Dopiero założyłem konto i chciałbym dodać informację o naszym projekcie e-usługi, realizowanym obecnie z działania 8.1.

Niestety, podane we wcześniejszych postach sposoby nie działają (wyskakuje błąd braku odpowiedniej strony). W jaki sposób mogę obecnie umieścić informację o naszym projekcie?

Pozdrawiam

Adam Komorowski Napisane: 2010-08-12 14:06
Adam Komorowski Posty: 1

Witam wszystkich. Dopiero założyłem konto i chciałbym dodać informację o naszym projekcie e-usługi, realizowanym obecnie z działania 8.1.

Niestety, podane we wcześniejszych postach sposoby nie działają (wyskakuje błąd braku odpowiedniej strony). W jaki sposób mogę obecnie umieścić informację o naszym projekcie?

Pozdrawiam

Aleksander Jankowski Napisane: 2010-02-24 13:03
Aleksander Jankowski Posty: 2

Teraz zauwazylem, ze mozna rowniez zrobic to poprzez edycje profilu,

Dziekuje i pozdrawiam

Piotr Tyrakowski Napisane: 2010-02-24 10:16
Piotr Tyrakowski Posty: 38

Po zalogowaniu się na portalu i wybraniu z głównego menu zakładki [Bazy Wiedzy] w kolejnym kroku należy wybrać z lewego menu  [Bazę e-usług], a następnie element [Dodaj nową pozycję w Bazie Wiedzy] znajdujący się pod niebieskim nagłówkiem "Baza e-usług".

Aleksander Jankowski Napisane: 2010-02-24 09:00
Aleksander Jankowski Posty: 2 W zwiazku z zapisem w umowie:   . "Beneficjent jest zobowiązany, w terminie 5 dni od dnia wejścia w życie Umowy, do
zamieszczenia, a następnie do bieżącej aktualizacji, na portalu Polskiej Agencji Rozwoju
Przedsiębiorczości „Wspieramy e-biznes” www.web.gov.pl informacji o projekcie
zawierającej:
a. nazwę Beneficjenta,
b. tytuł Projektu,
c. wartość dofinansowania,
d. opis e-usługi,
e. zasięg Projektu,
f. rynek docelowy,
g. odnośnik do strony internetowej e-usługi lub firmy,
zgodnie z „Instrukcją zamieszczenia opisu projektu i wdrażanej e-usługi na portalu
Wspieramy e-biznes www.web.gov.pl”."   . mam pytanie: jak i gdzie wprowadzić te dane?

Przeczytaj treść ponownie

Wyszukiwarka

Panel logowania

Przypomnienie hasła

Jeżeli nie masz jeszcze konta, zarejestruj się.

Nawigacja pomocnicza:

wstecz lub wróć do góry tej strony

Platforma Wspieramy e-Biznes - web.gov.pl jest elementem projektu systemowego PARP,
którego celem jest popularyzacja idei społeczeństwa informacyjnego i gospodarki
opartej na wiedzy. Projekt jest realizowany pod nadzorem Ministerstwa Administracji
i Cyfryzacji.

Copyright 2008-2012. Wszystkie prawa zastrzeżone.