Nawigacja pomocnicza:
Skocz do bazy opisów innowacyjnych e-usług (klawisz 2), Skocz do wyszukiwarki treści (klawisz 3), Skocz do mapy stron Platformy (klawisz 4).
Pokrewne portale:
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| P |
Napisane: 2010-08-12 14:43 |
|
Dodawanie opisu e-usługi. Drogi Panie, W Dziale: Tematy pomocy dla użytkownika Portalu, znajdzie Pan kategorię: Dodawanie opisu e-usługi do Bazy Wiedzy. Adam Komorowski pisze -
|
| góra | |
| A |
Napisane: 2010-08-12 14:06 |
|
Witam wszystkich. Dopiero założyłem konto i chciałbym dodać informację o naszym projekcie e-usługi, realizowanym obecnie z działania 8.1. Niestety, podane we wcześniejszych postach sposoby nie działają (wyskakuje błąd braku odpowiedniej strony). W jaki sposób mogę obecnie umieścić informację o naszym projekcie? Pozdrawiam
|
| góra | |
| A |
Napisane: 2010-02-24 13:03 |
|
Teraz zauwazylem, ze mozna rowniez zrobic to poprzez edycje profilu,
Dziekuje i pozdrawiam |
| góra | |
| P |
Napisane: 2010-02-24 10:16 |
|
Po zalogowaniu się na portalu i wybraniu z głównego menu zakładki [Bazy Wiedzy] w kolejnym kroku należy wybrać z lewego menu [Bazę e-usług], a następnie element [Dodaj nową pozycję w Bazie Wiedzy] znajdujący się pod niebieskim nagłówkiem "Baza e-usług". |
| góra | |
| A |
Napisane: 2010-02-24 09:00 |
|
W zwiazku z zapisem w umowie:
.
"Beneficjent jest zobowiązany, w terminie 5 dni od dnia wejścia w życie Umowy, do zamieszczenia, a następnie do bieżącej aktualizacji, na portalu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości „Wspieramy e-biznes” www.web.gov.pl informacji o projekcie zawierającej: a. nazwę Beneficjenta, b. tytuł Projektu, c. wartość dofinansowania, d. opis e-usługi, e. zasięg Projektu, f. rynek docelowy, g. odnośnik do strony internetowej e-usługi lub firmy, zgodnie z „Instrukcją zamieszczenia opisu projektu i wdrażanej e-usługi na portalu Wspieramy e-biznes www.web.gov.pl”." . mam pytanie: jak i gdzie wprowadzić te dane? |
| góra |
Platforma Wspieramy e-Biznes - web.gov.pl jest elementem projektu systemowego PARP,
którego celem jest popularyzacja idei społeczeństwa informacyjnego i gospodarki
opartej na wiedzy. Projekt jest realizowany pod nadzorem Ministerstwa Administracji
i Cyfryzacji.
Copyright 2008-2012. Wszystkie prawa zastrzeżone.